Quantcast
 
 
Registered users get the full experience, including fresh user images and profile data. Log-in, or if you don't have a Twellow account, Get one here, free

Het Grandcafé

  registered
@hetgrandcafe
Location: Leiden NL
Website: http://t.co/nyb7uDxKZV
Followers540
Following614
Tweets691
 
126
 

Bio

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou! Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer. Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd. Wil jij dat ook?

Je privacy Het Grand Café is zuinig op jouw persoonlijke gegevens, en jij beslist zelf welke gegevens voor anderen zichtbaar zijn. Andere stamgasten kunnen geen adres- en/of persoonsgegevens zien, en alleen de gegevens die jij invult bij je profiel zijn voor anderen zichtbaar. Ook je foto is alleen zichtbaar voor de ingeschreven stamgasten.

Etiquette Het Grand Café houdt van gezelligheid. Daarom hebben we omgangsvormen, waar onze gasten zich aan dienen te houden. Bij inschrijving ga je hiermee automatisch akkoord. Voor de meeste mensen spreekt het als vanzelf dat iedereen in het Grand Café elkaar zorgvuldig en met respect behandelt. Aanstootgevende, racistische of anderszins aanstootgevende taal hoort zeker niet bij ons. Wanneer er klachten binnenkomen over een bezoeker, dan controleren we de klacht, plegen hoor en wederhoor en nemen een besluit over een eventuele ontzegging van de toegang tot het Grand Café.